Considerations To Know About ماشین برقی چیه
Considerations To Know About ماشین برقی چیه
Blog Article
تولید باتری خودرو برقی در ایران نیز خود معضل مهم دیگری است. ایران در حال حاضر در زمینه تولید باتری، شدیدا ضعیف است و اندک تولید باتری فعلی نیز در قالب واردات سلولهای باتری و مونتاژ در داخل صورت میگیرد.
پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۱۸ دی ۱۳۹۶ در ۶:۱۹ ب٫ظ با سلام مشکل از شیر برقی ماشین لباسشویی است .
حقیر از سال ۲۰۱۴ خودروهای برقی را پیگیری و مطالعه می کنم
پاسخ مومنی on ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ at ۱۸:۱۷ حرفتون خیلی عالیه دکتر جان
اگرچه تولید انبوه و فروش تجاری خودروهای برقی در سراسر جهان چند سالی است که آغاز شده و تا سال ۲۰۳۵ همه ظرفیت خودروسازان اروپایی و آمریکایی به این نوع ماشینها اختصاص خواهد یافت. اما خودروهای برقی ایرانی هنوز در مرحله تحقیق و توسعه و آزمایش قرار دارند و به دلیل ضعف دانش فنی و نبود زیرساختهای لازم، هنوز مشخص نیست که خریداران ایرانی چه زمانی میتوانند در خیابانها و جادههای کشور پشت فرمان ماشینهای الکتریکی ملی بنشینند و آنها را در ایستگاههای مخصوص شارژ کنند.
جمشید آرین سازنده آریانا ۷۹۲ مدعی بود این خودرو میتواند تنها در ۸.۸ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و باتریهایش در مدت ۶ تا ۸ ساعت بهطور کامل شارژ میشوند! ارقامی که حتی برای یک خودرو برقی امروزی نیز قابل توجه است.
حتما باید سقف خورشیدی و طراحی مثل اسباب بازی نباشد. دو یا ۴ سرنشین اش مهم نیست. و بخاطر افت ۱۰ درصدی باتری ها باید جایی در دسترس و قابل here تعویض باشند
پاسخ سید علی میرحسینی on ۲۸ مهر ۱۴۰۳ at ۰۴:۵۷ سلام نظرات بدون کارشناسی و الکی رو خوندم
بر اینها این نکته را نیز باید افزود که شارژ کردن باتری خودروهای برقی نیاز به اتصال پایدار و قدرتمند برق دارد و در صورت قطعی یا اختلال در شبکه برق، این خودروها ممکن است با مشکلاتی از نظر باتری و عملکرد مواجه شوند.
پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۵:۰۵ ب٫ظ با سلام شیر برقی ورودی ماشین لباسشویی باید تعویض شود
از سویی و بهلطف استفاده از سیستمهای فنی سادهتر و قطعات مکانیکی کمتر، هزینه نهایی نگهداری و بهرهوری خودروهای برقی نیز کمتر است.
امیدوارم روزی خودروهای برقی خیابونای ایران رو صیقل بده و از دود بنزین خلاص بشیم.
توی ایران که زیرش نفت خوابیده و با بنزین ۳ هزار تومنی (البته فعلا) رفتن به سراغ خودروی برقی اشتباه محضه.
در برخی از ابرخودروهای برقی، هر چرخ مستقیما به یک موتور برقی مستقل متصل است.